Leisure Br@ins

Leisure Brains is opgericht door twee onafhankelijke denkers en doeners in de vrijetijdseconomie, Frank Verkoijen en Thijs Vossen.

Leisure Brains werkt op een andere manier dan de meeste adviesbureaus. Bij ons tref je geen medewerkers aan die al jaren hetzelfde kunstje doen. We zoeken voor elke klus steeds weer de juiste vrouw of capabele man die samen met ons de opdracht als een uitdaging aangaat.

We hebben overigens een duidelijke visie op vitale medewerkers of ondernemers. Lees daarvoor ons verhaal: Het belang van vitale werknemers en ondernemers.

Ons advies: als je dan toch een adviesbureau inhuurt, huur dan de beste mensen in. Wij hebben in elk geval een ruime ervaring met het in kaart brengen, maar vooral het oplossen van complexe vraagstukken in de vrijetijdssector. Zeker bij multidisciplinaire adviesvraagstukken biedt onze aanpak vaak een duidelijke meerwaarde. 

Graag stellen we de oprichters van Leisure Brains aan u voor. 

Frank Verkoijen
Frank is een gedreven ondernemer die staat voor zijn zaak. Hij gaat door waar anderen stoppen. De rode draad in zijn werk is no-nonsens, kwaliteit, vakmanschap, oplossingsgerichtheid en creativiteit. Frank studeerde in 1994 af als een van de eerste vrijetijdswetenschappers aan Tilburg University. Hij heeft een ruime ervaring als adviseur, projectleider en gebiedscoördinator met betrekking tot plattelandstoerisme, recreatie en natuur. Zowel in Nederland als in België. Ook heeft hij een lange periode voor de provincie Limburg en de NV Industriebank LIOF gewerkt vanuit zijn expertise op het gebied van vrije tijd. Aansluitend heeft hij als regiomanager ondernemers ondersteund vanuit de brancheorganisatie RECRON. In die periode was hij ook actief in de dagrecreatie en was hij auteur van diverse toeristische vaknota’s. Sinds maart 2017 werkt Frank als zelfstandig adviseur.

Bekijk hier het volledig profiel van Frank

Thijs Vossen

Thijs Vossen is een analytische geest met oog voor de medemens. Doen is volgens hem het nieuwe denken. De rode draad in zijn werk is dienstbaarheid, klantgerichtheid, ondernemerschap, gastheerschap en verbinding. Na 15 jaar bij de overheid te hebben gewerkt op financieel gebied volgde Thijs de Nationale Hoge School voor Toerisme en Verkeer in Breda (1998) en aanvullend (2013-2018) een Master op het gebied van Personal Leadership, Innovation & Change. Hij heeft een ruime ervaring als parkmanager en directeur zowel binnen de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. Over een langere periode werkte hij bij de brancheorganisatie RECRON waarna hij een overstap maakte naar het beroepsonderwijs waar hij als directeur lange tijd relevante opleidingen en managers en teams aanstuurde. Ook is hij allang actief als toezichthouder bij een groot bedrijf in de verblijfsrecreatie. Sinds eind 2017 werkt Thijs als zelfstandig adviseur.

Bekijk hier het volledig profiel van Thijs


Partner worden?

Heb je aanvullende competenties en wil je partner worden informeer naar de mogelijkheden. Lees onze oproep: Wij zoeken nummer 7.


Samenwerking

Leisure Brains werkt o.a. samen met onderstaande bedrijven:


 
zypp
Effecty
BRO
Ruimtemeesters
Abelleisure