Leisure Br@ins is een adviesbureau met een krachtig netwerk

Leisure Br@ins is opgericht door twee onafhankelijke denkers en doeners in de vrijetijdseconomie, Frank Verkoijen en Thijs Vossen.

Leisure Brains werkt op een andere manier dan de meeste adviesbureaus. Waar anderen er naar streven samen met de opdrachtgever een elftal te vormen, waarbij de neuzen dezelfde kant op staan, deinzen wij er niet voor terug om zaken op zijn kop te zetten en juist verrassend om te denken. De vrijetijdssector staat namelijk allang niet meer op zichzelf. Het samengestelde product dat de sector aanbiedt, wordt steeds vaker vormgegeven door strategische allianties.

We hebben een ruime ervaring met het in kaart brengen, maar vooral het oplossen van complexe vraagstukken in de vrijetijdssector. Zeker bij complexe adviesvraagstukken biedt onze aanpak vaak een duidelijke meerwaarde. Wij leveren daarbij graag een sterspeler voor uw uitdagingen. Zie ons als nummer 7 van links...

Wij beschikken bovendien over een uitgebreid netwerk waar we graag mee samenwerken. Herken jij je ook in nummer 7 (van links) en wil je met ons samenwerken? Laat het ons weten en overtuig ons van je toegevoegde waarde. Herken je je in een van de andere spelers? Prettige wedstrijd in de amateurklasse.

Bel ons even en vraag naar onze speel- en speltactiek!
 

Frank Verkoijen

Frank is een gedreven ondernemer die staat voor zijn zaak. Hij gaat door waar anderen stoppen. De rode draad in zijn werk is no-nonsens, kwaliteit, vakmanschap, oplossingsgerichtheid en creativiteit. Frank studeerde in 1994 af als een van de eerste vrijetijdswetenschappers aan Tilburg University. Hij heeft een ruime ervaring als adviseur, projectleider en gebiedscoördinator met betrekking tot plattelandstoerisme, recreatie en natuur. Zowel in Nederland als in België. Ook heeft hij een lange periode voor de provincie Limburg en de NV Industriebank LIOF gewerkt vanuit zijn expertise op het gebied van vrije tijd. Aansluitend heeft hij als regiomanager ondernemers ondersteund vanuit de brancheorganisatie RECRON. In die periode was hij ook actief in de dagrecreatie en was hij auteur van diverse toeristische vaknota’s. Sinds maart 2017 werkt Frank als zelfstandig adviseur.

 https://www.linkedin.com/in/frank-verkoijen-1498a11b/

 

Thijs Vossen

Thijs Vossen is een analytische geest met oog voor de medemens. Doen is volgens hem het nieuwe denken. De rode draad in zijn werk is dienstbaarheid, klantgerichtheid, ondernemerschap, gastheerschap en verbinding. Na 15 jaar bij de overheid te hebben gewerkt op financieel gebied volgde Thijs de Nationale Hoge School voor Toerisme en Verkeer in Breda (1998) en aanvullend (2013-2018) een Master op het gebied van Personal Leadership, Innovation & Change. Hij heeft een ruime ervaring als parkmanager en directeur zowel binnen de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. Over een langere periode werkte hij bij de brancheorganisatie RECRON waarna hij een overstap maakte naar het beroepsonderwijs waar hij als directeur lange tijd relevante opleidingen en managers en teams aanstuurde. Ook is hij allang actief als toezichthouder bij een groot bedrijf in de verblijfsrecreatie. Sinds eind 2017 werkt Thijs als zelfstandig adviseur.

 https://www.linkedin.com/in/thijs-vossen-a9351735/
 

Leisure Br@ins werkt o.a. samen met onderstaande partners:


 
zypp
Effecty
BRO
Ruimtemeesters