Leisure Br@ins

Over ons

Leisure Brains is opgericht door twee onafhankelijke denkers en doeners in de vrijetijdseconomie, Frank Verkoijen en Thijs Vossen.

Leisure Brains werkt op een andere manier dan de meeste adviesbureaus. Bij ons tref je geen medewerkers aan die al jaren hetzelfde kunstje doen. We zoeken voor elke klus steeds weer de juiste vrouw of capabele man die samen met ons de opdracht als een uitdaging aangaat.

We hebben overigens een duidelijke visie op vitale medewerkers of ondernemers. Lees daarvoor ons verhaal: Het belang van vitale werknemers en ondernemers.

Ons advies: als je dan toch een adviesbureau inhuurt, huur dan de beste mensen in. Wij hebben in elk geval een ruime ervaring met het in kaart brengen, maar vooral het oplossen van complexe vraagstukken in de vrijetijdssector. Zeker bij multidisciplinaire adviesvraagstukken biedt onze aanpak vaak een duidelijke meerwaarde. 

Graag stellen we de oprichters van Leisure Brains aan u voor. 


Frank Verkoijen

Frank is een gedreven ondernemer die staat voor zijn zaak. Hij gaat door waar anderen stoppen. De rode draad in zijn werk is no-nonsens, kwaliteit, vakmanschap, oplossingsgerichtheid en creativiteit. Frank studeerde in 1994 af als een van de eerste vrijetijdswetenschappers aan Tilburg University. Hij heeft een ruime ervaring als adviseur, projectleider en gebiedscoördinator met betrekking tot plattelandstoerisme, recreatie en natuur. Zowel in Nederland als in België. Ook heeft hij een lange periode voor de provincie Limburg en de NV Industriebank LIOF gewerkt vanuit zijn expertise op het gebied van vrije tijd. Aansluitend heeft hij als regiomanager ondernemers ondersteund vanuit de brancheorganisatie RECRON. In die periode was hij ook actief in de dagrecreatie en was hij auteur van diverse toeristische vaknota’s. Sinds maart 2017 werkt Frank als zelfstandig adviseur.

Bekijk hier het volledig profiel van Frank

Thijs Vossen

Thijs Vossen is een analytische geest met oog voor de medemens. Doen is volgens hem het nieuwe denken. De rode draad in zijn werk is dienstbaarheid, klantgerichtheid, ondernemerschap, gastheerschap en verbinding. Na 15 jaar bij de overheid te hebben gewerkt op financieel gebied volgde Thijs de Nationale Hoge School voor Toerisme en Verkeer in Breda (1998) en aanvullend (2013-2018) een Master op het gebied van Personal Leadership, Innovation & Change. Hij heeft een ruime ervaring als parkmanager en directeur zowel binnen de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. Over een langere periode werkte hij bij de brancheorganisatie RECRON waarna hij een overstap maakte naar het beroepsonderwijs waar hij als directeur lange tijd relevante opleidingen en managers en teams aanstuurde. Ook is hij allang actief als toezichthouder bij een groot bedrijf in de verblijfsrecreatie. Sinds eind 2017 werkt Thijs als zelfstandig adviseur.

Bekijk hier het volledig profiel van Thijs

Wander Groot

Wander Groot is als projectpartner aangesloten bij Leisure Brains. Hij is een energieke adviseur met een brede ervaring in hospitality en leisure. De gast centraal stellen is volgens hem de basis voor iedere succesvolle gastvrijheidsorganisatie. De rode draad in zijn werk is hostmanship, commercialiteit, samenwerken, nuchter analyseren en gedrevenheid. Na de Hogere Hotelschool Den Haag werkte hij bij onder meer bij Postiljon hotels en Golden Tulip hotels als General Manager. Bij Landal GreenParks werkte hij 18 jaar in internationale Marketing & Sales functies. Eerst als commercieel verantwoordelijke en de laatste zes jaar als directeur Park & Productontwikkeling. Binnen Landal was hij vooral bezig met de doorontwikkeling van diverse recreatieparken. In deze rollen heeft hij veel ervaring opgedaan met het opzetten van parkconcepten voor nieuwe locaties. Maar ook het (her-)positioneren en optimaliseren van recreatiebedrijven en het verbeteren van de gasttevredenheid en het bedrijfsrendement. In zijn periode bij Landal deed Wander een MBA-opleiding bedrijfskunde en was hij actief als toezichthouder bij Marketing Drenthe. Sinds april 2020 werkt hij als zelfstandig adviseur en is hij strategisch partner van Leisure Brains.

Bekijk hier het volledig profiel van Wander


Samenwerking


Leisure Brains werkt o.a. samen met onderstaande bedrijven:


 
zypp
Effecty
BRO
Ruimtemeesters
Abelleisure