Leisure Brains slaat de vleugels uit.

terug

Leisure Brains slaat de vleugels uit.
We verwelkomen Wander Groot als projectpartner.

Waar staat Leisure Brains voor?
Leisure Brains is een advies, onderzoeks- en projectbureau op het gebied van leisure & hospitality. Wij ondersteunen ondernemers, overheden, banken, promotie- en natuurorganisaties in Nederland en Vlaanderen bij het oplossen van complexe vraagstukken in de leisure & hospitality sector. Nederland is klein, maar de afstanden blijven fors. Om die reden hebben we versterking gezocht in het noorden van Nederland.

Wie is Wander?
Wander Groot is een energieke adviseur met een brede ervaring in hospitality en leisure. De gast centraal stellen is volgens hem de basis voor iedere succesvolle gastvrijheidsorganisatie. De rode draad in zijn werk is hostmanship, commercialiteit, samenwerken, nuchter analyseren en gedrevenheid. Na de Hogere Hotelschool Den Haag werkte hij bij onder meer Postiljon hotels en Golden Tulip hotels als General Manager. Bij Landal GreenParks werkte hij 18 jaar in internationale Marketing & Sales functies. Eerst als commercieel verantwoordelijke en de laatste zes jaar als directeur Park & Productontwikkeling. Binnen Landal was hij vooral bezig met de doorontwikkeling van diverse recreatieparken. In deze rollen heeft hij veel ervaring opgedaan met het opzetten van parkconcepten voor nieuwe locaties. Maar ook het (her-)positioneren en optimaliseren van recreatiebedrijven en het verbeteren van de gasttevredenheid en het bedrijfsrendement. In zijn periode bij Landal deed Wander een MBA-opleiding bedrijfskunde en was hij actief als toezichthouder bij Marketing Drenthe. Sinds april 2020 werkt hij als zelfstandig adviseur en is hij strategisch partner van Leisure Brains.

Schaalvoordelen
Met Wander aan boord wordt onze landelijke dekking gegarandeerd en onze (werk)capaciteit vergroot. Tevens kunnen we nog beter expertise uitwisselen en onze markt verbreden.

Wat betekent dat voor u?
Kijk op onze website of bel ons vrijblijvend. We staan graag voor u klaar.